Velkommen til BitaBIZ!

BitaBIZ er en brugervenlig og enkel personaleplatform med fokus på tid, fravær og ferieplanlægning.

Vi håber at denne brugervejledning hjælper dig godt i gang.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte BitaBIZ via online support.

Din startside på web-portalen

1. Hvem sendes dine ansøgninger til godkendelse hos.
  2. Statistik der viser afholdt ferie (godkendt) og feriedage tilbage i ferieåret.
  3. Opret en registrering. Klik på en dato i din kalender eller på knappen "Ny registrering"

Bemærk:

• fraværsstatus deles på dagen (sygedag) eller ansøges i fremtiden (ferie og afspadsering). Du kan ikke registrere fravær tilbage i tiden.
  • tidsregistreringer og kørselsafregninger kan registreres tilbage i tiden
  • når du opretter en ny registrering orienteres din chef direkte via e-mail og/ eller SMS.
  • datoer skrevet med farven RØD i kalenderen er helligdage. Hvis du booker en ferieperiode henover en helligdag tæller helligdagen ikke med som en feriedag.
  • en registrering der kræver godkendelse har farven rød. Når en ansøgning er godkendt skrifter den farve.

Din mobil-app

For at hente din mobil app åbn din App Store og søg på "bitabiz".

- eller-

1. Klik "MINE DATA & APPS i hovedmenuen.
  2. Indtast dit mobilnummer og klik "Send SMS". BitaBIZ sender dig en SMS med et link til din BitaBIZ app.

BitaBIZ mobil app gør det nemt at registrere, dele og rapportere status fra din mobil. Eksempelvis, når du melder dig syg, orienteres din chef direkte og din kalender bookes med fraværsstatus – så kan dine kollegaer også se, at du er Out of Office.

Team kalender

1. For at se hvem der ikke er på kontoret klik "Team kalender"
  2. Klik eksempelvis på "Out of Office" ikonet. Herved vises kun kollegaer der ikke er tilstede (sygedag, ferie, fridag, afspadsering, m.f.)

Support

Hvis du har et spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte BitaBIZ:

1. klik "Online support"
  2. Klik "Ny samtale"

Vejledninger til forskellige registreringstyper...

Ansøgning om ferie

Jeg optjener ferie per måned til afholdelse allerede efterfølgende måned (samtidighedsferie) - hvordan disponerer jeg mine feriedage henover ferieåret?

Jeg optjener ferie per år?

Sygedage

Jeg skal oprette en sygedag

Afvigelsesregistrering af overarbejde og afspadsering

Jeg skal kun registrere når der er afvigelser fra min daglige arbejdstid. Afvigelserne jeg registrerer opdaterer min timebank.

Jeg kan vælge om overarbejde jeg registrerer skal indsættes i min timebank til afspadsering eller udbetales via lønnen.

Daglig arbejdstidsregistrering

Jeg skal registrere min daglige arbejdstid. Den registrerede arbejdstid opdaterer min timebank. Optjente timebanktimer kan jeg ansøge om at afspadsere.

Tidsregistrering

Jeg skal oprette tidsregistreringer der danner grundlag for min lønudbetaling

Jeg skal oprette tidsregistreringer til styring af projekttid og / eller aktivitetstid

Deling af ikke-tilstede-status / Out of Office status

Jeg skal dele når jeg arbejder hjemme, er på kursus, har en privat aftale eller er på forretningsrejse, m.f.

Jeg er deltidsansat og skal booke mine faste fridage.

Kørselsafregning

Jeg skal oprette en kørselsafregning der udbetales via min løn.