Registrering af afvigelse fra min aftalte arbejdstid

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Overarbejde & afspadsering i hovedmenuen
  2. Dernæst vælg Type: Overarbejde
  3. Hvis du har adgang til forskellige overarbejdssatser skal den jobkode/ sats vælges der beskriver overarbejdet korrekt (Se mere info sidst i denne artikel).
  4. Vælg start og slut tidspunkt for overarbejdet.
  5. Klik GEM

Timebank-saldo

Når dine overarbejdstimer til timebanken er godkendt opdateres de til din timebank-saldo. Saldoen er tilgængelig fra mobil, Outlook og web-portal.

Timebank-saldoen viser hvor mange timer du kan ansøge om at afspadsere.

Hvordan ansøger jeg om at afspadsere mine optjente timer? LÆS MERE HER!

Lønudbetaling af overarbejde

Når dine overarbejdstimer til lønudbetaling er godkendt sendes de til udbetaling:

Optjener du forskellige satser afhængig af tidspunktet for udført overarbejde eller typen af overarbejde?

Og / eller...

Kan du vælge om overarbejde du registrerer skal indsættes i din timebank eller udbetales via lønnen?

Og / eller...

Kan overarbejde du udføre give både lønudbetaling og opdatering af din timebank-saldo?

Når du registrerer dit overarbejde - vælg den jobkode der korrekt beskriver dit overarbejde. Her er nogle eksempler: