Planlægning & Out of Office status
Arbejder hjemme, privat aftale, kursus, rejse, egen betalt fridag, m.f.
Arbejder hjemme, privat aftale, kursus, rejse, egen betalt fridag, m.f.

Jeg skal dele når jeg arbejder hjemme, er på kursus, har en privat aftale eller er på forretningsrejse, m.f.

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Deling og/eller ansøgning om ikke-tilstede-status

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Planlægning & Out of Office i hovedmenuen
    Menuen kan have et andet navn i din virksomhed!

2. Dernæst vælg Type: arbejder hjemme, egen betalt fridag, privat aftale m.f.

3. Vælg start og slut tidspunkt

4. Afhængig af eventtype registreres der i enten dage eller timer.

Klik GEM

Statistik

Når din ikke-tilstede-status er godkendt (hvis godkendelse er påkrævet) opdateres dine registreringer til din statistik. Statistikken er tilgængelig fra mobil, Outlook og web-portal:

💁 Vær opmærksom på at dage registreret i weekenden tæller med i statistikken