Deling og/eller ansøgning om ikke-tilstede-status

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Planlægning & Out of Office i hovedmenuen
    Menuen kan have et andet navn i din virksomhed!

2. Dernæst vælg Type: arbejder hjemme, egen betalt fridag, privat aftale m.f.

3. Vælg start og slut tidspunkt

4. Afhængig af eventtype registreres der i enten dage eller timer.

Klik GEM

Statistik

Når din ikke-tilstede-status er godkendt (hvis godkendelse er påkrævet) opdateres dine registreringer til din statistik. Statistikken er tilgængelig fra mobil, Outlook og web-portal:

💁 Vær opmærksom på at dage registreret i weekenden tæller med i statistikken