Du kan tilføje din BitaBIZ Team kalender til din Outlook, Google cal eller iCal.

Når du tilføjer din BitaBIZ Team kalender til din kalender får du overblik over hvem der er Out of Office direkte i dit kalendersystem. Du behøver ikke at åbne BitaBIZ.

Hvordan oprettes integrationen?

Fra BitaBIZ

1. Fra web-portalen klik på siden Mine Data & Apps i hovedmenuen
  2. Kopier kalender-linket og følg instruktionen til dit kalendersystem (Outlook, Google cal, iCal) nedenfor

Fra Outlook

Åben din Outlook kalender

1. Klik "Tilføj kalender" i Outlook hovedmenuen
  2. Vælg "Fra Internettet"
  3. Indsæt dit BitaBIZ kalender link (URL)

Klik "OK"

Din BitaBIZ Team Kalender er nu tilføjet som en ny kalender i din Outlook under fanen "Andre kalendere":

Fra Google kalender

Åben din Google kalender --> https://calendar.google.com/

1. På fanen "Andre kalendere" klik på "+"
  2. Klik "Fra URL"

• Indsæt dit BitaBIZ kalender link (URL)
  • Klik "Tilføj kalender"
Google calendar add calendar from url

Din BitaBIZ Team kalender er nu tilføjet din Google kalender under fanen "Andre kalendere":

Google calendar add calendar from URL

Fra iCal

• Åben din iCal kalender
  • Klik Nyt kalender abonnement
  • Indsæt dit BitaBIZ kalender link (URL)
  • Klik Abonner