Mine Data og Apps
Outlook E-mail autosvar (Fraværende)

Informér andre om din fraværsstatus når de skriver en e-mail til dig

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Automatisk Outlook e-mail autosvar ved fravær

For at benytte denne løsning skal din virksomhed tilkoble Outlook autosvar til jeres BitaBIZ konto.

Når løsningen er aktiveret får du adgang til at aktivere dit e-mail autosvar når du opretter en fraværsregistrering i BitaBIZ.

Når du aktiverer dit e-mail autosvar til en fraværsregistrering så aktiverer BitaBIZ automatisk dit e-mail autosvar når fraværsperioden starter og frakobler igen når perioden slutter.

Der er oprettet et standard e-mail autosvar som du kan benytte når Outlook autosvar er tilkoblet jeres BitaBIZ konto.

Men du kan også oprette dit eget standard autosvar. Følg vejledningen nedenfor.

Opret dit eget autosvar der altid vises når du klikker "Aktiver autosvar" til en registrering

Klik: Mine Data & Apps -> Apps & kalenderintegration:

Opsætning af dit autosvar

Indsæt automatisk information i din e-mail:

Indsæt dit navn: {fullName}

Indsæt fraværsperioden hvor du ikke er tilgængelig: {from} {to}

Indsæt navnet på din registrering (fx. ferie): {reason}

Husk opsætningen af din e-mail:

Den e-mail der udsendes ser ud som du skriver den i formularen. Det vil sige. Hvis du opretter et linjeskift så er der også et linjeskift i det e-mail autosvar der udsendes når du er fraværende.

Aktivér og redigér dit e-mail autosvar til en fraværsregistrering

Når du opretter en ferieansøgning eller sygemelding, m.f. kan du aktivere dit autosvar ved at markere "fluebenet" i formularen nedenfor. Så vises dit autosvar.

Du kan redigere teksten i dit autosvar direkte ifm. du opretter din registrering:

Tjek om dit autosvar er gemt

Åben en registrering i din kalender for at se om:

1. Registreringen er opdateret til din Outlook kalender

2. Dit autosvar er tilkoblet

Se det autosvar du har gemt

Kør musen henover Autosvar ikonet for at se det autosvar du har gemt til fraværsregistreringen:

ℹ️ BitaBIZ aktiverer og deaktiverer automatisk dit e-mail autosvar når fraværsperioden starter og slutter.