1. Gå til BitaBIZ login siden: https://www.bitabiz.com/login?lang=da
  2. Klik "Glemt kodeord"

3. Indtast din e-mail/brugernavn og klik "Send e-mail"

4. BitaBIZ sender dig en e-mail med link til oprettelse af nyt kodeord.
Klik på Linket i e-mailen, eller kopier linket og indsæt det i din browser.

5. Indtast dit nye kodeord og klik "Gem adgangskode"

6. Du kan nu logge på BitaBIZ med dit nye kodeord.

DETTE GÆLDER KUN hvis din virksomhed har Single sign-on (SSO) tilkoblet! og du derfor logger ind via denne knap:

Du kan ikke ændre dit kodeord eller få tilsendt et nyt kodeord via BitaBIZ. Dette styres via din virksomhed. Hvis du ikke kan huske dit kodeord, skal du derfor kontakte den IT ansvarlige i jeres virksomhed.