Single sign-on (SSO)

Min virksomhed anvender samme kodeord og brugernavn til BitaBIZ som til vores andre systemer. Hvordan logger jeg på?

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret over en uge siden

Single sign-on (SSO)

Hvis din virksomhed har oprettet single sign-on, logger du ind på BitaBIZ med det brugernavn og kodeord, som du anvender til jeres andre systemer i din virksomhed.

Dette gælder både til mobilappen, Outlook appen og web-portalen.

Hvis dit kodeord bliver ændret, ændres det automatisk også til BitaBIZ.

SSO login

Web-portalen og Outlook appen

Mobil appen

1. Klik "Single sign-on":

2. Indtast din e-mail og klik "Log på":

3. Indtast dit kodeord og klik "Log på"

1. Indtast din e-mail og klik "Login":

2. Indtast dit kodeord og klik "Log på"