Registrer din daglige arbejdstid der opdaterer din timebank

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Arbejdstid i hovedmenuen
  2. Vælg din start tid

Klik GEM

Du er nu tjekket ind! Din starttid er nu gemt i din kalender. Din arbejdstidsregistrering er åben og afventer at du tjekker ud:

I Team kalenderen vises du som tjekket ind/ på arbejde:

Tjek ud

Når din arbejdsdag er færdig tjekker du ud.

Klik på din åbne arbejdstidsregistrering i din kalender:

1. BitaBIZ foreslår din slut arbejdstid. Justér din sluttid hvis den ikke er korrekt:
  2. Kun relevant hvis du har egen betalte pauser! BitaBIZ fratrækker automatisk dine pauser. Din virksomhed tillader muligvis at du fjerner en pause hvis den ikke er blevet afholdt.

Overblik over din timebank saldo:

1. Dit arbejdstidsskema
  2. Din registrerede arbejdstid / ferie / sygedage / afspadsering
  3. Din standard norm tid per dag
  4. Din daglige ændring til din timebank

• Det er din arbejdstid der dagligt ajourføre din timebank saldo.
  • Ferie og sygedage er neutrale.
  • Når du afspadserer en hel arbejdsdag trækkes dagens norm-timer fra din timebank

Afspadsering

Når du har optjent timer i din timebank kan du ansøge om at afspadsere. LÆS MERE HER om hvordan du ansøger om afspadsering.