Arbejdstid - med timebank
Daglig tjek ind / ud af arbejdstid (flextid)

Flextid: arbejdstid, der opdaterer en timebank

Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret i går

Tjek ind & ud af daglig arbejdstid, der opdaterer din timebank

Jeg skal tjekke ind, når jeg starter min arbejdsdag og tjekke ud, når jeg stopper mit arbejde.

Den registrerede arbejdstid opdaterer min timebanksaldo dagligt med PLUS eller MINUS timer.

Åbn din mobilapp, Outlook-app eller webportalen

Tjek ind

Klik: Tjek ind

BitaBIZ foreslår nuværende klokkeslæt som start tid.

Du kan ændre start tiden, hvis nødvendigt.

Afslut med "Tjek ind".

💁 Datoen kan ændres hvis du har brug for at oprette en registrering tilbage i tiden

Tjek ud

klik: Tjek ud

BitaBIZ foreslår nuværende klokkeslæt som sluttid.

Du kan ændre slut tiden, hvis nødvendigt.

Afslut med "Tjek ud".

💁 🆕 Balanceboksen viser, hvordan din(e) arbejdstimeregistrering(er) påvirker din timebanksaldo.

🆕 Vil du have en påmindelse?

Push besked

Hvis du glemmer at registrere dine timer, får du en venlig påmindelse dagen efter.

💁 Du får kun besked, hvis den foregående dag er en arbejdsdag.

Live feed

Når du tjekker ind, starter en tæller på din mobile startside.

💁 Du kan tjekke ud direkte fra din startside på mobilen.

Anmod om afspadsering, overarbejde eller udbetaling af saldo

Afspadsering

Vælg: Overarbejde/ afspadsering -> Afspadsering

ℹ️ Det er ikke muligt at have Afspadsering- og Arbejdstidsregistreringer samme dag. Du skal vælge en af dem.

💁 Balanceboksen viser antallet af timer din timebank er krediteret med.

Overarbejds-jobkoder

ℹ️ Adgang til overarbejdsjobkoder afhænger af indstillinger.

💁 Overarbejdsjobkoder bruges, hvis du skal registrere arbejdstimer, hvor1 time registreret optjener fx 2 timer i timebanken (1:2). For eksempel arbejde på helligdage.

Adgang til at anmode om udbetaling af din timebanksaldo?

ℹ️ Adgang til udbetaling af timebanksaldo afhænger af indstillinger.

💁 Klik på linket Udbetaling for at anmode om udbetaling af dine timebank-timer.

Team Kalender

Når du er tjekket ind deles din "ledig" status i Team kalenderen.

Når du tjekker ud, fjernes den igen.

Arbejdstid

Tillæg til din årskalender.

Se, hvordan din timebank opdateres pr. dag baseret på dine registreringer i forhold til din officielle arbejdstid:

Eksporter dine arbejdstimer til Excel

Fra webportalen:

1. klik: "Mine registreringer"

2. Vælg periode: (fra/til)

3. Vælg type: "Arbejdstid"

4. Klik "Vis resultat"

Dine arbejdstider inklusiv SUMMEN af dine timer for den valgte periode vises. Klik på Excel-knappen for at eksportere dine timer: