Online support

Har du brug for support til BitaBIZ? Online support er tilgængelig for alle BitaBIZ brugere!

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Hvis du har brug for support klik på "Online support" ikonet når du er logget ind på web-portalen.

Vores normale svartid er inden for 15 minutter på hverdage imellem kl. 9-16.

Support vejledning

BitaBIZ online support besvarer altid din henvendelse.

• Hvis din henvendelse er vedr. hvordan du skal oprette en registrering eller eksempelvis hvordan du skal hente din mobil app så er online support din hurtige vej til at få hjælp.

• Hvis du har oprettet en forkert registrering eller ønsker en registrering slettet beder vi dig om venligst at kontakte din chef.

• Hvis du mener at BitaBIZ har givet dig et forkert antal feriedage, så beder vi dig om venligst at kontakte din HR afdeling, der kan justere dine saldi.

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe - Klik online support og vi kan altid vejlede dig i den rigtige retning 😀