Mobil app

Anvend BitaBIZ fra din mobil

Opdateret over en uge siden

Du kan anvende BitaBIZ fra din Mobil.

Når du tilføjer BitaBIZ til din Mobil får du adgang til at registrere din tid, m.m. når du ikke er ved din PC.

For at hente din mobil app åbn din App Store og søg på "bitabiz".

- eller-

1. Klik "MINE DATA & APPS i hovedmenuen på web-portalen.

2. Indtast dit mobilnummer og klik "Send SMS". BitaBIZ sender dig en SMS med et link til din BitaBIZ app:

BitaBIZ mobil app gør det nemt at registrere, dele og rapportere status fra din mobil. Eksempelvis, når du melder dig syg, orienteres din chef direkte og din kalender bookes med fraværsstatus – så kan dine kollegaer også se, at du er Out of Office.