Afspadsering

Når du har optjent timer i din timebank kan de afspadseres.

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Overarbejde / afspadsering i hovedmenuen
  2. Vælg Afspadsering
  3. Vælg tidspunkt (evt. inkl. start og slut tidspunkt)
  4. (Markér hel dag hvis du har flekstid!)

Klik GEM

Hvis du ansøger om at afspadsere en hel dag trækkes dine standard arbejdstimer den dag automatik fra din timebank-saldo:

Bemærk, hvis du skal registrere din daglige arbejdstid ansøger du altid kun om en hel eller halv afspadseringsdag. Den løbende daglige justering af dine timer sker via den daglige arbejdstidsregistrering.

Hvis du ikke registrere din daglige arbejdstid. Men har optjent afspadseringstimer kan du ansøge om at afspadsere nogle timer. Hvis du ansøger om at afspadsere nogle timer er det de aktuelle timer du har ansøgt om der trækkes fra din timebank-saldo: