1. Vælg Kørsel i hovedmenuen
  2. Indtast Antal KM kørt
  3. Indtast Formål for din kørsel. Eksempelvis kunde besøg hos kunde C
  4. Indtast Destination. Adressen du besøger.
    (Din virksomhed forlanger muligvis at du også skal indtaste adressen du køre fra).

Klik GEM

Dine kørselsregistreringer sendes til godkendelse hos din chef. Farven rød viser hvis en afregning mangler godkendelse.

Kun godkendte afregninger sendes til udbetaling.

Vigtigt!

Det er et krav fra Skat, at registreringsnummeret på dit private køretøj er gemt til din BitaBIZ profil. Læs her hvordan du gemmer dit registreringsnummer til din stamdata!

Dine kørselsafregninger vist i din kalender:

Hvor mange KM har jeg kørt en periode?

Klik "Mine registreringer" > vælg periode > vælg "Kørsel"