Det er medarbejderens kalender der styrer saldi og lønudbetalinger!

Efterregistreringer

• En medarbejder kan ikke slette eller oprette ferie- og sygedage tilbage i tiden.
  • En medarbejder kan ikke oprette en sygeperiode frem eller tilbage i tiden.
  • En medarbejder kan oprette timer og kørsel tilbage og frem i tiden.

Lønadministrator og godkender kan efterregistrere for en medarbejder. Når en ændring oprettes modtager medarbejderen automatisk besked via e-mail vedr. ændringer oprettet. Inkl. hvem har oprettet ændringen.

Lønadministrator kan som den eneste slette registreringer der er lønbehandlet. Hvis du sletter en lønbehandlet løndel gør løneksporten opmærksom på dette ved næste lønkørsel!

Fremgangsmåde for både løn-administrator og godkender

1. Løn administrator: Klik Løn admin > Medarbejdere > kalenderadgang.
    Godkender: Klik Godkend & efterregistrer > Medarbejder kalenderadgang
  2. vælg medarbejderens kalender.
  3. Klik på en dato i kalenderen for at oprette en ny registrering eller klik på en registreringstype for at slette.

4. Opret en efterregistrering: vælg en eventtype og periode (fra / til).

5. medarbejderens kalender er nu booket eller ændret.

6. Medarbejderen bliver automatisk orienteret om ændringen. Inkl. hvem har oprettet en ændring via e-mail.

7. En registrering oprettet af Lønadministrator er automatisk godkendt. Den sendes ikke til godkendelse hos chefen.

8. Hvis registreringen er til lukket lønperiode og skal opdateres til lønsystemet så kommer registreringen automatisk med ved næste lønkørsel hvis du følger best practice vejledningen til hvordan lønsystemet skal opdateres - LÆS MERE HER!

Godkend en registrering så den kommer med i lønkørslen

Registreringer der afventer godkendelse kommer ikke med i eksporten til jeres lønsystem. Lønadministrator kan derfor godkende registreringer for en chef hvis det er nødvendigt.

Bemærk at hvis best practice til lønsystem eksport følges så kommer en registrering der mangler godkendelse automatisk med ved en senere lønkørsler når den er godkendt - LÆS MERE HER!

• Registreringer der afventer godkendelse er røde i medarbejderens kalender.
  • Klik på en registrering for at godkende den.
  • Medarbejder orienteres automatisk når du godkender en registrering. Hvis du skriver en personlig besked modtager medarbejder også denne.

Opfølgning på medarbejderes feriestatistik - se historik på overført restferie og manuelle justeringer af feriesaldo.

Lønadministrator og godkender har via kalenderadgangen overblik over medarbejdernes feriestatistik for de sidste 3 ferieår, heriblandt manuelle justeringer og restferie overført til indeværende ferieår.

Fremgangsmåde for både løn-administrator og godkender

1. Løn administrator: Klik Løn admin > Medarbejdere > kalenderadgang.
    Godkender: Klik Godkend & efterregistrer > Medarbejder kalenderadgang
  2. vælg medarbejderens kalender.
  3. Vælg "Se historik" under Ferie

4. Vælg "Tidligere år" for at se feriestatistik for tidligere ferieår

Nedenstående eksempel illustrerer at medarbejder har fået overført 3.64 restferiedage fra forrige ferieår: