Microsoft Office365
Intro to BitaBIZ Office365 integrations
Microsoft Azure Active Directory integration til BitaBIZ

Sådan oprettes Single Sign-on og automatisk brugeradministration via jeres Microsoft Azure Active Directory til BitaBIZ.

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

BitaBIZ integration til Microsoft Azure Active Directory tilbyder følgende fordele:

• Automatiseret on- og off-boarding af medarbejdere fra jeres Azure Active Directory til BitaBIZ

• Adgang til BitaBIZ med et enkelt klik fra Office 365.

• Single sign-on (SSO) fra mobilapp, Outlook og webportal

Hvordan oprettes integrationen?

Hent BitaBIZ enterprise Azure applikationen fra Microsoft Azure Market Place
🔗 Klik her!

Det er det 👍

ℹ️ Når BitaBIZ Azure-appen er installeret og konfigureret - logger jeres medarbejdere på ved hjælp af deres Microsoft-adgangskode.

ℹ️ Når brugeradministration (provisioning) er aktiveret, synkroniseres stamdata fra jeres Azure Active Directory til BitaBIZ - medarbejdere er automatisk on- og off-boardet.

🔖 Ressourcer - hvordan du administrerer BitaBIZ, når Azure AD brugeradministration (provisioning) er aktiveret:

💁 Når du installerer BItaBIZ Azure-appen til oprettelse af SSO og / eller automatisk brugeradministration. Overvej at tilføje Microsoft Exchange integration til appen - og få Unified Communication i din virksomhed. Læs mere her!