BitaBIZ integration til Microsoft Azure Active Directory tilbyder følgende fordele:

• Automatiseret on- og off-boarding af medarbejdere fra jeres Azure Active Directory til BitaBIZ

• Adgang til BitaBIZ med et enkelt klik fra Office 365.

• Single sign-on (SSO) fra mobilapp, Outlook og webportal

Hvordan oprettes integrationen?

Hent BitaBIZ enterprise Azure applikationen fra Microsoft Azure Market Place
🔗 Klik her!

🔗 Følg denne Microsoft vejledning til oprettelse af SSO (Single sign-on).

🔗 Følg denne Microsoft-vejledning til opsætning af automatisk brugeradministration (Provisioning).

Det er det 👍

ℹ️ Når BitaBIZ Azure-appen er installeret og konfigureret - logger jeres medarbejdere på ved hjælp af deres Microsoft-adgangskode.

ℹ️ Når brugeradministration (provisioning) er aktiveret, synkroniseres stamdata fra jeres Azure Active Directory til BitaBIZ - medarbejdere er automatisk on- og off-boardet.

🔖 Ressourcer - hvordan du administrerer BitaBIZ, når Azure AD brugeradministration (provisioning) er aktiveret:

🔗 Læs denne vejledning for at lære mere om, hvilke stamdata (attributter) der understøttes til synkronisering (provisioning)

🔗 Læs denne vejledning for at lære mere om automatisk on-boarding af medarbejdere til BitaBIZ

🔗 Læs denne vejledning for at lære mere om automatiseret off-boarding fra BitaBIZ

🔗 Del denne medarbejder login vejledning i din organisation, når SSO er aktiveret

💁 Når du installerer BItaBIZ Azure-appen til oprettelse af SSO og / eller automatisk brugeradministration. Overvej at tilføje Microsoft Exchange integration til appen - og få Unified Communication i din virksomhed. Læs mere her!