BitaBIZ Exchange integration tilbyder følgende fordele:

• På den moderne arbejdsplads spiller Unified ommunications en vigtig rolle. Opdateret og delt fraværsstatus forbedrer og øger produktiviteten.

• Når ferie og fraværsstatus deles automatisk via Outlook og Teams kalenderen, registrerer medarbejderne faktisk deres fravær i BitaBIZ. Derfor oprettes der flere fraværsregistreringer rettidigt som deles internt i organisationen.

• Når en medarbejder anmoder om ferie eller registrerer en sygedag, kan BitaBIZ automatisk aktivere medarbejderens e-mail autosvar i Outlook. Dette giver din virksomhed en total-løsning for fraværshåndtering, der automatiserer alle processer relateret til ferie og fravær reduceret til et enkelt klik i BitaBIZ.

Sådan oprettes Unfied communication integration!

🔗 Følg denne vejledning for at oprette Exchange integration til BitaBIZ.

Det er det 👍

Når BitaBIZ Azure applikationen er tilføjet og konfigureret, synkroniseres medarbejderes fraværsstatus i BitaBIZ med deres Outlook- og Teams-kalendere.

Exchange PLUS service: Ikke tilstede e-mail autosvar

Lad BitaBIZ gøre mere for jeres medarbejdere og kunder!

1. Der er oprettet Unfied communication Integration.
(Fraværsstatus i BitaBIZ er synkroniseret med medarbejderens Outlook- og Teams-kalender)

2. Når medarbejdere anmoder om ferie eller melder sig syg, så lad medarbejderne aktivere deres Outlook e-mail autosvar direkte fra BitaBIZ.

🔗 Læs mere om BitaBIZ Exchange PLUS service – klik here!