Microsoft Exchange integration til BitaBIZ

Aktivér Unified communication (Synkroniser medarbejderens fraværsstatus til Outlook & Teams)

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

BitaBIZ Exchange integration tilbyder følgende fordele:

  • På den moderne arbejdsplads spiller unified communication en vigtig rolle. Opdateret og delt fraværsstatus forbedrer og øger produktiviteten.

  • Når ferie og fraværsstatus deles automatisk via Outlook og Teams kalenderen, registrerer medarbejderne faktisk deres fravær i BitaBIZ. Derfor oprettes der flere fraværsregistreringer rettidigt som deles internt i organisationen.

  • Når en medarbejder anmoder om ferie eller registrerer en sygedag, kan BitaBIZ automatisk aktivere medarbejderens e-mail autosvar i Outlook. Dette giver din virksomhed en total-løsning for fraværshåndtering, der automatiserer alle processer relateret til ferie og fravær reduceret til et enkelt klik i BitaBIZ.

Sådan oprettes Unified communication

Når integrationen er oprettet og konfigureret, synkroniseres medarbejderes fraværsstatus i BitaBIZ med deres Outlook- og Teams-kalendere.

Når registeringen er synkroniseret med Outlook, vises dette:

Exchange PLUS service: Ikke tilstede e-mail autosvar

Lad BitaBIZ gøre mere for jeres medarbejdere og kunder!

1. Der er oprettet Unfied communication Integration.
(Fraværsstatus i BitaBIZ er synkroniseret med medarbejderens Outlook- og Teams-kalender)

2. Når medarbejdere anmoder om ferie eller melder sig syg, så kan de aktivere deres Outlook e-mail autosvar direkte fra BitaBIZ. Så behøver de ikke at huske at tilkoble og frakoble sit autosvar ved fravær. Det gør BitaBIZ automatisk.

Besvarede dette dit spørgsmål?