BitaBIZ Azure AD appen anvendes til at integrere jeres BitaBIZ konto til Microsoft Office365.

Appen anvendes til at oprette følgende integrationer:

➡️ Single sign-on (SSO)

➡️ Automatisk brugeradministration (stamdata synkroniseres til BitaBIZ)

➡️ Synkronisering af fraværsstatus til Outlook (Exchange integration)

➡️ Aktivér e-mail autoreply ved fravær fra BitaBIZ

Guide til at tilføje BitaBIZ Applikationen til jeres Azure AD

1. Gå til Azure portalen. Klik på Azure Active Directory ikonet i menuen til venstre.

2. Vælg Enterprise Applications fra Manage sektionen.

3. Vælg All applications -> + New application.

4. Gør følgende:

1. Skriv BitaBIZ i søgefeltet

2. Vælg BitaBIZ fra resultat-listen

3. Klik Create for at tilføje BitaBIZ applikationen til jeres Azure Active Directory.

ℹ️ BitaBIZ enterprise applikationen er nu tilføjet jeres Azure Active Directory!

💁 Hvilke integrationer vil du oprette til appen? Følg disse installationsvejledninger:

➡️ Single sign on (sso)

➡️ Automatisk brugeradministration

➡️ Synkronisering af medarbejdernes fraværsstatus til Outlook

➡️ Aktivering af e-mail autoreply ved fravær fra BitaBIZ