Microsoft Office365
MS Azure AD setup FAQ
Opret integration til jeres Azure AD

Installér BitaBIZ Azure AD appen for at oprette integration til Office365

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

BitaBIZ Azure AD appen anvendes til at integrere jeres BitaBIZ konto til Microsoft Office365.

Appen anvendes til at oprette følgende integrationer:

Guide til at tilføje BitaBIZ Applikationen til jeres Azure AD

1. Gå til Azure portalen. Klik på Azure Active Directory ikonet i menuen til venstre.

2. Vælg Enterprise Applications fra Manage sektionen.

3. Vælg All applications -> + New application.

4. Gør følgende:

1. Skriv BitaBIZ i søgefeltet

2. Vælg BitaBIZ fra resultat-listen

3. Klik Create for at tilføje BitaBIZ applikationen til jeres Azure Active Directory.

ℹ️ BitaBIZ enterprise applikationen er nu tilføjet jeres Azure Active Directory!

💁 Hvilke integrationer vil du oprette til appen? Følg disse installationsvejledninger: