Globale besked settings:

Direkte beskeder:

• Når en medarbejder registrerer kan chefen vælge at blive orienteret via e-mail.
  • Når en medarbejder melder en sygedag kan chefen vælge at blive orienteret via SMS.
  • Når en chef godkender eller afviser en registrering orienteres medarbejderen via e-mail.

Direkte beskeder kan aktiveres eller deaktiveres

Klik: Setup Admin -> Notifikationer:

Månedlig e-mail opfølgning

På en valgt dato kan en e-mail udsendes til alle medarbejdere.

Den månedlige email kan aktiveres eller deaktiveres.

Klik: Setup Admin -> Notifikationer:

Læs mere om den månedlige e-mail opfølgning her!

Chef beskeder

Chefen kan aktivere eller deaktivere beskeder på registreringsniveau.

Klik: Godkend & Efterregistrér -> Notifikationer:

Andre beskeder

Jeres virksomhed leverer muligvis beskeder fra BitaBIZ til en Slack kanal, Teams kanal eller deler registreringer via Outlook, Google kalender, iCal.