Automatisk opfølgning overfor jeres medarbejdere på en fast dato hver måned?

Klik Setup Admin > Notifikationer > naviger ned til sektionen "Opfølgning" > Vælg dato for udsendelse (typisk lige før lønkørslen).

• Opfølgningen udsendes via e-mail.
  • Kan udsendes med eller uden godkenderkrav.
  • Opfølgningen viser medarbejderens registreringer i perioden.
  • Hvis medarbejderen ikke har oprettet registreringer står der blot -- ingen registreringer oprettet--
  • Hvis medarbejderen er chef står der hvilke ansøgninger der mangler hans/ hendes godkendelse.
  • Hvis godkenderkrav tilkobles får medarbejderen automatisk en pop-up besked hver gang han/ hun logger ind og hvor medarbejderen skal godkende opgørrelsen: