Månedlig E-mail opfølgning

Automatisk opfølgning på lønperioden med eller uden godkenderkrav

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Automatisk opfølgning på jeres medarbejdere

Klik: Setup Admin > Notifikationer > naviger ned til sektionen "Opfølgning"

Vælg dato for fast udsendelse (typisk lige før lønkørslen):

• Opfølgningen udsendes via e-mail på den valgte dato.

• Kan udsendes med eller uden godkenderkrav.

• Opfølgningen viser medarbejderens registreringer i perioden.

• Hvis medarbejderen ikke har oprettet registreringer står der blot -- ingen registreringer oprettet--

• Hvis medarbejderen er chef står der hvilke ansøgninger der mangler hans/ hendes godkendelse.

• Hvis godkenderkrav tilkobles får medarbejderen automatisk en besked hver gang han/ hun logger ind hvis en periode mangler at blive godkendt af medarbejderen: