Alle samlingerMicrosoft Office365MS Exchange server setup FAQ
Aktiver Outlook autosvar (fraværende) til jeres BitaBIZ Exchange integration
Aktiver Outlook autosvar (fraværende) til jeres BitaBIZ Exchange integration

Aktivér Outlook e-mail autosvar beskeder fra BitaBIZ

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret over en uge siden

Outlook autosvar (Ikke tilstede e-mail assistenten)

Når BitaBIZ Exchange integration er aktiveret til jeres BitaBIZ konto.

Så kan jeres e-mail autosvar i Outlook aktiveres fra BitaBIZ. For at åbne for at jeres medarbejdere kan aktivere deres autosvar fra BitaBIZ gør følgende:

Klik: Setup Admin -> Integrationer -> Microsoft integrationer

1. Opret et standard e-mail autosvar for jeres organisation

2. klik "On"

3. Klik "Gem Exchange"

✉️ Med denne service aktiveret kan jeres medarbejdere aktivere deres Outlook e-mail autosvar ved fravær fra BitaBIZ ifm. de opretter ferieansøgninger eller melder sig syg:

• Herved skal medarbejder ikke huske at tilkoble og frakoble autosvar ifm. fravær. Det gør BitaBIZ for medarbejderen.

• Medarbejderen opretter og redigerer nemt selv autosvar teksten der kobles til en ferieansøgning, m.f.

Hvordan virker løsningen?

ℹ️ Læs brugervejledningen til denne løsning: Klik her!