Setup BitaBIZ
Planlægning - egne event typer
Planlægning - opret egne registreringstyper

Planlægning & overblik: På arbejde. Arbejder et andet sted. Fraværende.

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret i denne uge

Custom registration types

Egne registreringstyper er delt i teamkalenderen. Registreringerne bruges derfor til planlægning og overblik og er ikke private.

En egen registreringstype oprettes med en tilstede-status:

Tilstede-status har en farvekode. Via teamkalenderfilteret er det muligt at vælge, hvilken tilstede-status der skal ses:

Hvad bruges egne registreringstyper ofte til?

Planlægning og overblik relaterede registreringer

Eksempel på type-navn

Team Kalender status

Aftenvagt

Weekendvagt

På kontoret

Tilkaldevagt

På arbejde / Vagt

Arbejder hjemme

Kursus

Rejse

Arbejder fra lokation X

Arbejder et andet sted

Privat aftale

Ikke tilgængelig

(Læge, tandlæge, etc.)

Fraværende

Fast fridag

(Fx. deltidsansat med fast fridag hver mandag)

Fraværende

Lønrelaterede registreringer

Eksempel på type-navn

Team Kalender status

Rejsedage eller timer med godtgørelse

Arbejder et andet sted

Tilkaldevagt

På arbejde / Vagt

firma-specifikke fridage

(Særlige helligdage eller mærkedage for en personalegruppe eller et land)

Fraværende

Opret egne registreringstyper

Klik: Setup Admin -> Moduler -> Egne registreringstyper

Opret registreringsnavnet.
💁 Rejse-EU, Fast fridag, Arbejde hjemme, Arbejde fra kontor, osv.

1. Vælg om registreringstypen skal godkendes.

2. Vælg om registreringstypen skal være tilgængelig for alle eller kun udvalgte personalegrupper.

3. Vælg om en note tilføjet en registrering skal deles i team kalenderen eller om den er privat.

4. Vælg registreringsmetode. Dage eller timer.

5. Vælg om registreringen skal sendes til lønbehandling.
    Hvis JA, vælg: "Tilføj løneksport" og indsæt lønkode i ID-nummer feltet
    Læs mere om løneksport her!

6. Hvilken tilstede-status skal registreringstypen kommunikere?
    På arbejde/ Vagt, arbejder et andet sted, Optaget eller Fraværende.

💁 Få forbedret planlægning og overblik i Team kalenderen ved at vælge en farve til registreringstypen.

Egne registreringstyper i medarbejderkalenderen

Hvordan det virker...

Registreringsenheden er dage.

Registreringsenheden er timer.

Egne registreringstyper understøtter bookning af tilbagevendende registreringer.

Egne registreringstyper tilføjes til Outlook / Exchange integrationen, hvis integrationen er aktiveret.

Noter tilføjet til en registrering deles i Team kalenderen.

Kun hvis "Vis note" er valgt i opsætningen.

Medarbejders adgang til egne registreringstyper

Standardadgang til registreringsmoduler gemmes på siden Globale indstillinger. Derfor kan nye medarbejdere automatisk få adgang til modulet. Læs mere her!

medarbejder-stamdatakortet administreres individuel adgang til registreringsmoduler. For at medarbejdere skal få adgang til egne registreringstyper, vælg "Egne registreringstyper":