Alle samlingerAdministrér BitaBIZHR & People
Standard-indstillinger for eksisterende og nye medarbejdere

Team Kalenderadgang | Registreringsadgang | Sprog | People adgang

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Standard-indstillinger på jeres BitaBIZ konto

Standard indstillinger kan ændres her:

Setup Admin -> Virksomhed -> Globale indstillinger

Når en ny medarbejder oprettes, oprettes jeres valgte standard-indstillinger automatisk til medarbejderens profil:

• Sprog

• Registreringsadgang (Modul adgang)

💁 Venligst bemærk at når standardindstillingerne ændres er følgende regler gældende:

• Sprog: gældende fremadrettet (for nye medarbejdere).

• Registreringsadgang: gældende fremadrettet (for nye medarbejdere).

Sprog

Det valgte officielle koncernsprog kan overskives på medarbejderniveau.

Registreringsadgang (Moduladgang)

💁 Vi anbefaler at medarbejder kun har adgang til de registreringstyper der skal anvendes af den enkelte medarbejder.

Hvis jeres standard-indstillinger ikke skal være gældende for en eller flere medarbejdere ændres de på medarbejderens stamdatakort.

Klik: Setup Admin -> Åben medarbejderens profil -> Klik på fanen "Adgang til hvilke applikationer?" for at tilpasse adgang til registreringsmuligheder og kalenderadgang: