HR & People

Adgang til People siden, Påmindelse om fødselsdage

Opdateret over en uge siden

Klik: Setup Admin -> Moduler -> Meddelelser & regler -> HR & People

Adgang til People siden

People siden anvendes til deling af kontaktinformation i jeres virksomhed.

Følgende stamdata vises hvis det er gemt på en medarbejders stamdatakort:

• Navn, jobtitel, afdeling, kontorlokation

• Mobil, fastnet, e-mail

• Fødselsdato, i nødstilfælde kontakt info

People siden er tilgængelig fra mobil, web-portalen og Outlook addin.

Det er muligt at fravælge visning af siden People.

Det er også valgfrit at dele "I nødstilfælde kontakt info" via siden.

Redigering af stamdata

Skal medarbejder selv kunne redigere sine stamdata, eller skal dette udelukkende vedligeholdes af administrationen:

Påmindelse om fødselsdage til godkender

Deler I fødselsdage i Team kalenderen?

Det kan også være en god ide at påminde godkender et par dage før en fødselsdag via en push besked.