Tjek ind og ud af daglig arbejdstid

Jeg skal tjekke ind og tjekke ud af min arbejdstid

Opdateret over en uge siden

Tjek ind og ud af daglig arbejdstid

Jeg skal registrere daglig arbejdstid ved at tjekke ind og tjekke ud.

Åben din mobil app, Outlook app eller web-portalen

Tjek ind

klik: Tjek ind

BitaBIZ foreslår nuværende klokkeslæt som start tid.

Du kan ændre start tiden, hvis nødvendigt.

Afslut med "Tjek ind".

💁 Datoen kan ændres hvis du har brug for at oprette en registrering tilbage i tiden

Tjek ud

klik: Tjek ud

BitaBIZ foreslår nuværende klokkeslæt som sluttid.

Du kan ændre slut tiden, hvis nødvendigt.

Afslut med "Tjek ud".

💁 Balanceboksen (den grønne boks) viser antal timer du registrerer i dag og hvor mange timer du samlet har registreret i ugen.

Brug for at redigere en tidsregistrering?

Klik på en registrering i din kalender for at redigere den

💁 Når du redigerer en tidsregistrering vises det på registreringen hvornår du ændrede den. Hvis der er godkenderflow tilkoblet sendes registreringen til godkendelse igen.

Vil du have en påmindelse?

Push besked

Hvis du glemmer at registrere dine timer, får du en venlig påmindelse dagen efter.

💁 Du får kun besked, hvis den foregående dag er en arbejdsdag.

Live feed

Når du tjekker ind, starter en tæller på din mobile startside.

💁 Du kan tjekke ud direkte fra din startside på mobilen.

ℹ️ Adgang til påmindelser afhænger af indstillinger.

Team kalender

Din tilstede status vises i Team kalenderen når du er tjekket ind.

Når du tjekker ud, fjernes registreringen fra Team kalenderen.

Jobkoder, Egne betalte pauser og løntimer

Har du adgang til jobkoder?

💁 Senest valgte jobkode huskes til næste gang. Hvis der er mange jobkoder er der søgefunktion.

Egne betalte pauser?

💁 Hvis der ligger en pause i din arbejdstid fratrækkes den automatisk.

Løntimer?

💁 Klik på en tidsregistrering i din kalender for at se om den er udbetalt.

Min kalender

Statistik og overblik over din arbejdstid

Fra din kalender på web-portalen får du det fulde overblik over timer registreret per år, måned, uge og dag:

💁 Tidsregistreringer markeret med farven rød afventer godkendelse.

ℹ️ Godkenderflow afhænger af indstillinger.

Mine registreringer

Eksportér dine tidsregistreringer til Excel

Fra web-portalen klik:

1. "Mine registreringer"

2. Vælg periode: (fra/til)

3. Vælg type: "Tidsregistrering"

4. Klik "Vis resultat"

Du får nu vist dine tidsregistreringer inkl. SUM af dine timer for den valgte periode. Klik på Excel knappen for at eksportere dine timer: