Microsoft Office365
MS Exchange server setup FAQ
Oprettelse af Exchange integration til flere selskaber oprettet på vores Azure AD.
Oprettelse af Exchange integration til flere selskaber oprettet på vores Azure AD.

Vi har flere selskaber oprettet på vores Azure AD og vil målrette vores Exchange integration per selskab

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret over en uge siden

Hvis I har flere selskaber oprettet på jeres azure AD, hvor hvert selskab har deres egen BitaBIZ konto, så skal der oprettes en Exchange integration per selskab.

Single sign-on og medarbejdersynkronisering (Provisioning):

I forhold til Single sign-on og er opgaven lige til.

BitaBIZ Azure app'en installeres per selskab på jeres Azure AD.

AD gruppe per selskab tilføjes BitaBIZ Azure appen.

Kun brugere tilkoblet BitaBIZ appen via AD gruppen, kan logge på BitaBIZ med Single sign-on.

Hent BitaBIZ enterprise Azure applikationen fra Microsoft Azure Market Place:

Microsofts installationsvejledninger kan følges her:

Exchange integration:

Exchange integrationen opsættes på de enkelte selskabers BitaBIZ Azure apps oprettet på jeres Azure AD.

Når I tilkobler Exchange Integration til BitaBIZ Azure appen, er brugeradgangen til mailbokse ikke begrænset til AD gruppen, på samme måde som ved oprettelse af Single sign-on, som beskrevet ovenfor.

Se vejledning til oprettelse af Exchange integration her:

Exchange integrationen har som udgangspunkt adgang til alle brugere på Azure AD'et.

Se denne Microsoft artikel, der beskriver hvorledes Exchange integrationens brugeradgang kan begrænses til selskabets specifikke brugere: