Opret Exchange integration

Opdatér fraværsstatus til jeres Microsoft Exchange / Outlook kalender

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret over en uge siden

Opdatér fraværsstatus til jeres Microsoft Exchange / Outlook kalender

💁 Har du brug for hjælp til installationen? Book et møde med BitaBIZ og vi vil guide dig. Det tager ca. 15 min. Klik her for at booke et møde med BitaBIZ

For at oprette Exchange integrationen skal vores BitaBIZ Azure AD app installeres. Hvis den ikke allerede er installeret på jeres Azure AD følg denne guide.

Konfigurer BitaBIZ Azure AD appen til Exchange integrationen

1. Gå til Azure portalen. Klik på Azure Active Directory ikonet i menuen til venstre.

2. Vælg App registrations fra Manage sektionen.

3. Gør følgende:

1. Vælg All applications,

2. Skrive BitaBIZ i søgefeltet (eller det navn jeres BitaBIZ enterprise appklikation blev oprettet med)

3. Vælg applikationen fra resultat-listen.

4. Vælg API permissions fra Manage sektionen og klik + Add a permission.

5. Vælg Microsoft APIs og herefter Microsoft Graph.

6. Gør følgende:

1. Klik Application permissions

2. Skriv Calendars i søgefeltet

3. Vælg Calendars.ReadWrite

4. Klik Add permissions

7. Klik + Add a permission igen.

8. Vælg Microsoft APIs og herefter Microsoft Graph.

9. Gør følgende:

1. Klik Application permissions

2. Skriv MailboxSettings i søgefeltet

3. Vælg MailboxSettings.ReadWrite

4. Klik Add permissions

10. Vælg Grant admin consent for bitabiz og klik Yes.

💁 De to API Permissions er nu blevet konfigureret!

11. Tilføj en ny Client secret:

1. Vælg Certificate & secrets fra Manage sektionen

2. Klik + New client secret

3. Udfyld en beskrivelse til den nye client secret, f.eks. "BitaBIZ Exchange integration client secret"

4. Vælg en udløbsperiode for den nye client secret.
    💁 Vi anbefaler at der vælges en udløbsperiode på 24 måneder.

5. Klik Add

💁 Den nye Client secret er nu oprettet!

12. Kopier Value-tekststrengen fra den nyoprettede client secret, denne skal indsættes på jeres BitaBIZ konto senere.

13. Gør følgende:

1. Vælg Overview

2. Kopier Application (client) ID

3. Kopier Directory (tenant) ID

Application (client) ID og Directory (tenant) ID skal indsættes på jeres BitaBIZ konto senere.

Log ind på jeres BitaBIZ konto

Klik Setup admin -> Integrationer -> Microsoft integrationer

Under sektionen "Microsoft Exchange Integration" klik på linket:

"Tilgå Modern Exchange auhentication indstillinger"

For at konfigurere Exchange-integrationen i BitaBIZ skal du udføre følgende trin:

1. Kopier Application (client) ID fra Azure og indsæt i Application (client) ID i BitaBIZ

2. Kopier Directory (tenant) ID fra Azue og indsæt i Directory (tenant) ID i BitaBIZ

3. Kopier Client secret Value fra Azure og indsæt i Client secret (value) i BitaBIZ

4. Aktiver Exchange integrationen ved sætte knappen til ON.

5. Klik Gem Exchange

.

💁 Integrationen er nu AKTIV. Test integrationen ved at registrere en sygedag. Sygeregistreringen vil inden for max. 4 min. blive synkroniseret og opdateret til din Outlook kalender.