Importer medarbejdere fra Excel

Vigtigt! Før du indlæser jeres medarbejdere skal jeres politikker / personalegrupper oprettes. Læs mere her!

Klik: Setup Admin -> Virksomhed -> Importer medarbejdere fra Excel

1. Klik Hent for at hente Excel skabelonen til stamdata:

2. Tilføj stamdata til skabelonen og upload derefter Excelarket til BitaBIZ

Venligst bemærk:

• Hvis en afdeling i Excelarket ikke allerede er oprettet på jeres BitaBIZ konto oprettes den automatisk fra Excelarket.
  • Hvis I planlægger at opdatere jeres lønsystem med tidsregistreringer skal lønnr tilføjes Excel skabelonen. Læs mere om eksport til lønsystemer her.
  • Hvis mobilnr. tilføjes Excelarket skal landekode tilføjes. Eksempelvis "45".
  • Hvis du skal indlæse +100 ansatte så anbefaler vi, at de indlæses per personalegruppe. Det gør processen nemmere at håndtere.

Træk Excel-skabelonen til området:

3. Importér brugere

Når korrekt politik er valgt til de enkelte medarbejdere klik "Importér brugere"

4. Jeres medarbejdere er nu indlæst til jeres konto

Next: Opret godkenderflow. Læs mere her!