Administrér BitaBIZ
Off-board medarbejdere
Vores centrale brugeradministration gør automatisk medarbejdere inaktive i BitaBIZ når de stopper
Vores centrale brugeradministration gør automatisk medarbejdere inaktive i BitaBIZ når de stopper

Hvad skal jeg gøre når en medarbejder automatisk gøres inaktiv i BitaBIZ?

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Som udgangspunkt skal Setup Admin rollen ikke gøre noget. Off-boarding processen er automatiseret!

Når en medarbejder opsiges i jeres centrale brugeradministration (Active Directory) opsiges medarbejderen automatisk i BitaBIZ:

• Medarbejderen bliver gjort inaktiv med opsigelsesdato, hvor medarbejderen blev opsagt i jeres centale brugeradministration.

• Medarbejderen bliver fjernet som bruger fra BitaBIZ.

• Medarbejderens stamdata og registreringer er ikke slettet og medarbejderen kan aktiveres igen via jeres Active Directory.

• Medarbejderen bliver fjernet fra jeres aktiv brugerliste.

Klik: Setup Admin

Klik: "Vis inaktive medarbejdere" for at få vist opsagte medarbejdere og deres opsigelsesdato via Setup Admin rollen:

Skal medarbejderens opsigelsesdato ændres?

Klik "Rediger" ud fra den inaktive medarbejder og klik "Aktiver bruger" for at gøre medarbejderen aktiv igen.

Gør herefter medarbejderen inaktiv igen med ny opsigelsesdato.

Adgang til en inaktiv medarbejders registreringer?

Ifbm. en opsigelse kan der opstå behov for at følge op på en medarbejders registreringer.

Løn Admin rollen har adgang til inaktive medarbejderes kalender.

Klik: Løn Admin -> Medarbejdere -> Kalenderadgang

Overblik over opsagte medarbejdere?

Løn Admin rollen har adgang til en liste over aktive og inaktive medarbejdere.

Klik: Løn Admin -> Medarbejdere -> Rediger løn m.m.

Er en medarbejder ved en fejl gjort inaktiv?

Medarbejderen skal aktiveres igen fra jeres centrale brugeradministration (Active Directory).

Kontakt derfor jeres IT.