Juster restferie?

Klik: Løn Admin -> Medarbejdere -> Juster saldi & restferie

Når ferieåret skifter sendes restferie til behandling på siden "Juster saldi & Restferie".

Hvis der er restferie der mangler at blive behandlet er dette vist på siden:

Når du klikker på linket får du et overblik over jeres restferie:

Billedet ovenfor viser du kan vælge imellem 2 metoder til behandling af jeres restferie:

1. Du kan behandle rest-ferien manuel per medarbejder - Klik på knappen "Juster" ud for hver af jeres medarbejdere og:

A) Slet rest-ferien

B) Overfør alle eller nogle af rest-feriedagene

2. Du kan markere alle jeres medarbejdere (med flueben) og behandle restferien for alle jeres medarbejdere på en gang iht. jeres politik:

A) Overfør alt restferie uden at tage stilling til hvor mange dage den enkelte medarbejder har i rast.

-eller-

B) Overfør restferie for alle medarbejdere men med et MAX antal restdage. Eksempelvis overfør max 5 dage (hvis medarbejder har 10 restdage overføres kun 5 dage. Hvis medarbejder har 2 restdage overføres kun 2 dage)

Restdage der overføres tilskrives medarbejderens startsaldoen for det nye ferieår.

Overførte restdage føres til log på Juster saldo siden. Loggen viser; antal dage overført, hvornår restdagene blev overført og af hvem.