Overblik over saldi og manuel justering af saldi

Klik: Løn Admin -> Medarbejdere -> Juster saldi & restferie

I BitaBIZ styres medarbejderens saldo af:

1. Den politik medarbejderen er tilkoblet
    (Via politikken optjener medarbejderen et antal feriedage, feriefridage og timebank timer per måned/ kvartal/ år)
  2. De løbende registreringer af ferie, feriefri, overarbejde, afspadsering

Vælg den saldo-type du vil justere manuelt:

• Ferie
  • Feriefri
  • Timebank
  • Dagebank

1. Søg på den medarbejder hvis saldo du vil justere
  2. Indtast plus eller minus dage/timer i Juster saldo feltet (+/-)
  3. Klik Gem
  4. Loggen viser dine manuelle justeringer af medarbejderens saldo og eventuel restferie overført

Juster feriesaldo tilbage i tiden?

Skal feriesaldoen justeres med tilbagevirkende kraft? Eller skal dagene først være tilgægelig fra en dato i fremtiden?

Klik på dato-vælgeren for at justere feriesaldoen en specifik måned frem eller tilbage i tiden:

Juster restferie?

Når ferieåret skifter sendes restferie til behandling på siden "Juster saldi & Restferie".

Hvis der er restferie der mangler at blive behandlet er dette vist på siden:

Følg denne vejledning når du skal behandle restferie!

Bemærkninger til "Juster saldi & restferie" siden

• Feriedage:
    For medarbejdere med månedlig optjening af feriedage vises ferie-statistikken gældende for indeværende måneds udgang.
    For medarbejdere med årlig optjening af feriedage vises ferie-statistikken gældende for hele ferieåret