Rapport: Tidsregistrering - MED time bank

Faktisk arbejdstid (EU tid): Flextid & afvigelsesregistrering

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Klik: HR Statistik -> Rapport bibliotek -> Tidsregistrering - MED time bank

Tidsregistrering - MED time bank

Fra modulet tidsregistrering - med time bank opdateres den faktiske arbejdstid til rapporten for:

• Daglig registreret arbejdstid (flextid)

• Afvigelsesregistrering (arbejdstid efter afvigelser)

Rapportens filtre:

1. Vælg indhold

2 & 3. Vælg data periode

4. Anvend filtrene

1. Timer per uge

2. Medarbejdere

• dage

• måneder

• kvartaler

• år

• Jobkoder

• Medarbejdere

• Politik

• Afdeling

• Medarbejderstatus

• Registreringsstatus

• Selskab & land

1. Timer per uge

På denne side vises for en valgt periode:

• summen af faktisk arbejdstid per medarbejder per uge.

• den gennemsnitlige arbejdstid per medarbejder per uge.

ℹ️ Rapporten er velegnet til at skabe overblik over EUs 48 timers regel.

Beregningen af arbejdstid afhænger af den metode medarbejderen skal administrere sin arbejdstid efter.

1. Flextid

Ved daglig arbejdstidsregistrering (tjek ind/ud) er det disse registreringer + evt. registreret overarbejde på jobkoder der giver de faktiske arbejdstimer.

2. Afvigelsesregistrering

Ved afvigelsesregistrering er det fravær, afspadsering og overarbejde der anvendes til at beregne den faktiske arbejdstid på baggrund af minus/plus af normtiden:

2. Medarbejdere

På denne side vises summen af faktisk arbejdstid per medarbejder for en valgt periode.

ℹ️ Rapporten er velegnet til at skabe overblik over en månedsnorm eller årsnorm.

Eksporter

Klik eksporter for at arbejde videre med søgeresultatet i Excel.

❗Når du eksporterer til Excel. For at undgå tal-konverteringsproblemer. Vælg samme decimal separator til din BitaBIZ eksport som opsat i din Excel: