Spring videre til hovedindholdet
Opret projektjobkoder

Tidsregistrering på projekter eller aktiviteter

Opdateret over en uge siden

Sådan oprettes tidsregistrering på projekter og aktiviteter!

Opret projektjobkoder:

Klik: Setup Admin -> Moduler -> Jobkoder

1. Opret projektjobkoder, der tydeligt fortæller medarbejderen, hvornår de skal bruges:

Projekt A

Projekt B
    Project C

Aktivitet 1

Aktivitet 2

Aktivitet 3

2. Undgå at medarbejdere registrerer tid på en jobkode, der ikke gælder for dem, ved at målrette jobkoder til de afdelinger de er gældende for!

3. Tilføj eventuelt et projektnummer i ID-nummer feltet.

Sådan fungerer projektjobkoder når de er aktiveret

Medarbejderen vælger en jobkode at registrere tid på

💁 Den sidst valgte jobkode huskes til næste gang. Hvis der er mange jobkoder er der en søgefunktion.

Tid tilføjes til den valgte jobkode via tidsregistreringsmetoden aktiveret på medarbejderens politik.

💁 3-tidsregistreringsmetoder understøttes for jobkoder. Start- og sluttidspunkt, kun antal timer og tjek ind/ud.