Opret jeres sygefraværspolitik

Opdateret over en uge siden

Klik: Setup Admin -> Virksomhed -> Globale indstillinger

Vælg metode

BitaBIZ supporterer 2 sygemeldingsmetoder.

Metoden medarbejderne skal anvende vælges på siden Globale indstillinger:

Klik på billedet for at se de 2 sygemeldingsmetoder:

Læs mere om de 2 sygemeldingsmetoder:

1. Kun dags dato
    📑 Brugervejledning: Medarbejder skal melde sig syg hver dag ved sygdom

2. Sygeperiode tilladt
    📑 Brugervejledning: Medarbejder har adgang til at registrere en sygeperiode

Tjekliste

Skal nogle af funktionerne nedenfor tilkobles jeres sygefraværspolitik?

Beskeder

Godkender: Meddelelse

Når medarbejdere melder sig syge sendes En SMS-besked til godkenderen.

ℹ️ Meddelelsen inkluderer note som medarbejderen har oprettet i forbindelse med sygemeldingen.

Medarbejder: Meddelelse

En fritekst sms-besked sendt den første sygedag registreret i en periode.

ℹ️ Den kan omfatte instruktioner vedrørende jeres sygefraværspolitik.

Fastansatte og timelønnede

Forskellige lønkoder for sygefravær kan tilføjes til polikkerne.

ℹ️ Forskellige personalegrupper kan få opdateret deres sygefravær med forskellige lønkoder til lønsystemet. Dermed mulighed for lønkoder med eller uden betalt sygefravær.

Registrering af sygetimer?

Step 1) Hvis en eller flere medarbejdergrupper skal kunne registrere sygefravær i timer, aktiveres dette på medarbejdernes politik.

Step 2) Når sygetimer er aktiveret på politikken, skal normtid/officiel arbejdstid også aktiveres.

💁 Læs mere om de 2 normtidsmetoder BitaBIZ understøtter:

ℹ️ Hvis den officielle arbejdstid ikke er aktiveret, vil sygetimer ikke virke.

Step 3) Medarbejdere kan nu bruge adgangen til at registrere sygetimer

Max antal betalte sygedage om året??

Hvis der er gemt et antal maks sygedage om året på politikken vil registrerede sygedage, der overstiger antallet, blive blokeret.