Statistik og rapporter
Opdater dine Excel API rapporter
Indsæt Excel API nøglen i dine Excel API rapporter

Hvordan indsættes API nøglen i rapporterne og hvordan håndterer man sikkerhedsadvarsler i rapporterne fordi de indeholder makroer.

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Opdatér din valgte rapport med jeres kontodata

Klik: HR Statistik -> Rapporter.

1) Klik "Copy":

2) Klik "Hent rapporten" udfor den rapport du vil arbejde med:

💁 Rapporten hentes til din PC. Tjek der hvor downloads placeres i din web-browser. GEM rapporten på din PC.

3) Sikkerhedsadvarsel grundet indhold af Makroer.

Når du åbner Excel rapporten får du en sikkerhedsadvarsel hvis din Excel ikke er opsat til at tillade makroer. Rapporten er blokeret:

For at undgå blokeringen. Før du åbner rapporten på din PC:

• Højreklik på filen, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen.

• Nederst på fanen Generelt skal du vælge Fjern blokering ved at markere tjekboksen og vælge OK.

💁 Nu kan du komme videre med at opdatere rapporten med jeres kontodata.

4) Når blokeringen er fjernet kan du indsæt API nøglen i Excel rapporten og klikke "Opdater":

5) Når du klikker "Opdater" vil Excel-rapporten vise nedenstående besked.
Klik "Ignorer" og herefter "Gem" (gentag flere gange):

💁 Excel rapporten er nu opdateret med jeres kontodata. Fremover kan du fra din PC åbne rapporten og klikke "opdatér rapport" - så indlæses data i real-time. Du behøver ikke at hente rapporten igen.

Har du ikke adgang til API nøglen fra Rapport-biblioteket?

📑 Læs mere om hvordan API nøglen aktiveres. Klik her!