BitaBIZ har et dedikeret Excel & PowerBI API der leverer data i real time i CSV format. Ingen behov for at konvertere data til et format forstået af Excel eller PowerBI. Det virker out of the box.
Fordelene er:

• Fleksibilitet til at oprette jeres egne KPIer der automatisk opdateres i Excel og PowerBI.

• Undgå behov for løbende manuel eksport af data fra BitaBIZ. Data leveres i real time automatisk.

• Anvend jeres BitaBIZ data i kombination med data fra jeres andre forretningssystemer.

absence powerbi

Hvordan kommer jeg i gang?

Klik: Setup admin > Virksomhed > Abonnementsplan:

1. Aktivér "Statistik & rapporter"

2. Kopier jeres API nøgle

3. Indsæt API nøglen du har kopieret i den/de BitaBIZ URL(er) du gerne vil modtage data fra i Excel eller PowerBI

4. Indsæt URL(erne) inkl. API nøglen til Excel eller PowerBI for at opdatere jeres BitaBIZ data.

Eksempelvis fra Excel Klik:

1. Data

2. Hent Data

3. Fra Internettet

4. Indsæt URL inkl. API nøgle

Hvilken data kan jeg hente fra BitaBIZ til Excel og PowerBI via URL integrationen?

Alt data oprettet til jeres BitaBIZ konto kan eksporteres automatisk via API integration direkte til Excel og PowerBI.

📑 Få det fulde overblik over jeres eksport muligheder til Excel og PowerBI ved at læse denne dokumentation.

Eksempel: Opret en restferie rapport

Denne vejledning beskriver hvordan du opsætter en restferie-rapport per måned via APIet i Excel eller PowerBI.