Hvis din virksomhed har oprettet AD integration, logger du ind på BitaBIZ med det brugernavn og kodeord, som du anvender til jeres andre systemer i din virksomhed.

Dette gælder både til mobilappen, Outlook appen og web-portalen.

Hvis dit AD kodeord bliver ændret, ændres det automatisk også til BitaBIZ.

Når din virksomhed har tilkoblet single sign on til BitaBIZ, logger du ind ved at klikke på "Single sign-on" knappen på login siden, og herefter indtaste din arbejds-mail :

DETTE GÆLDER KUN hvis din virksomhed har AD/ SSO integration!

Du kan ikke ændre dit kodeord eller få tilsendt et nyt kodeord via BitaBIZ. Dette styres via din virksomhed. Hvis du ikke kan huske dit kodeord, skal du derfor kontakte den IT ansvarlige i jeres virksomhed.