Aktiver Excel API rapport-biblioteket

Sådan aktiveres API nøglen til jeres Rapport-bibliotek.

Opdateret over en uge siden

Har du ikke adgang til API-nøglen der skal indsættes i Excel rapporterne?

Rapport-bibliotekets API nøgle skal aktiveres før man kan få adgang til at benytte nøglen i bibliotekets mange rapporter.

Uden API nøglen kan rapporterne ikke opdateres med jeres kontodata!

Aktivér API nøglen:

Klik: Setup Admin -> Virksomhed -> Abonnementsplan -> Aktiver sektionen vist nedenfor og klik "Opdater abonnementsplan":

💁 NB!

• Du skal have HR Statistik rolle for at kunne tilgå Rapport-biblioteket.

• Du skal have Setup Admin rollen for at aktivere API nøglen til Rapport-biblioteket.

💁 Når API nøglen er aktiveret og herved bliver tilgængelig fra Rapport-biblioteket.

Læs mere om hvordan API nøglen indsættes i rapporterne og hvordan du skal håndtere de blokeringer der kommer i din Excel rapport fordi rapporterne du henter indeholder makroer. Klik her!