Fraværsdata kan eksporteres direkte til Danmarks statistik via CSV fil.

Opsætningsguide:

1. Medarbejderens CPR nr.

Klik: Setup Admin > Opret brugere > åben medarbejderens stamdata via "Rediger" knappen.

Klik på fanen "Lønnummer" og indtast CPR nr. i feltet "Medarbejdernummer"

NB: CPR nr. skal indtastes uden bindestreg som vist nedenfor.

2. Normtimer

Klik: Setup Admin > Moduler > Ferie, Fravær & flekstid > Åben den enkelte overenskomst > indtast normtimer per uge.

3. Opsæt DST eksportfilen

Klik:
Løn Admin > Lønberegning med periodestyring > vælg "DST" fra listen "Vælg rapport"

Klik:
Setup og indtast:

A. CVR nr. & p-nummer for den eksport der ønskes oprettet.

Har jeres virksomhed flere CVR- eller p-numre?

Hvis jeres virksomhed har flere selskaber eller p-numre ændres CVR- og p-nummer i formularen til at matche det selskab der eksporteres for.

B.  Markér eventtyper der skal medtaget i eksporten og indtast DST koderne for eventyperne direkte i formularen eller der hvor eventtypen er oprettet.

Eventtyper der skal eksporteres til Danmarks statistik fra BitaBIZ:

4. Opret eksport

• Vælg relevant kalenderår.
  • Markér de selskaber / medarbejdere der skal medtages i rapporten.