Sådan opretter og tilføjer I en orlovstype til en overenskomst.

Opret ny orlovstype.

Klik:  Setup admin > Moduler > Ferie og fravær

Klik: Rediger ud fra den gældende overenskomst.

Klik "Tilføj orlovstype" under sektionen Orlov

Udfyld felterne for orlovstypen

Navn:
vælg et navn for orlovstypen, f.eks. "Barsel".

Skal godkendes: Angiv om orlovstypen skal godkendes af en chef/godkender, når medarbejderen opretter orlovs-registreringen.

Vælg om medarbejderen optjener ferie under orloven.

Max antal dage per registrering:
Her kan angives, hvor lang en sammenhængende periode en orlovs-registrering må løbe over. Hvis der ingen begrænsning skal være, så skriv "0" i feltet, som vist ovenfor.

Skal orlovstypen overføres til jeres lønsystem?

Marker hvis orlovsregistreringen skal overføres. Husk at indtaste korrekt lønnr.

Tryk Gem for at oprette orlovstypen.

Tilføj orlovstypen til overenskomsten

Tilføj orloven til overenskomsten, ved at markere den med flueben:

Til sidst gemmes overenskomsten.

Orlovstypen er nu oprettet og tilføjet overenskomsten!

Registrer Orlov

Medarbejdere, der er tilknyttet overenskomsten, har nu mulighed for at registrere den nye orlovstype.