Fraværsdata kan eksporteres direkte til Danmarks statistik via CSV fil.

Opsætningsguide:

1. Medarbejderens CPR nr.

Klik: Setup Admin > Opret brugere > åben medarbejderens stamdata via "Rediger" knappen.

Klik på fanen "Lønnummer" og indtast CPR nr. i feltet "Medarbejdernummer"

NB: CPR nr. skal indtastes uden bindestreg som vist nedenfor.

2. Normtimer

Klik: Setup Admin > Ferie & Fravær > Åben den enkelte overenskomst > indtast normtimer per uge.

3. Opsæt DST eksportfilen

Klik:
Løn Admin > Lønberegning til lønsystem > vælg "DST" fra listen "Vælg jeres lønsystem"

Klik:
Konfigurer eksportfil

Indtast: CVR nr. & P-nr.