Når ferieåret skifter sendes restferie til behandling.

Medarbejderes restferie vises på siden:

Løn admin > Medarbejdere > Justér fraværssaldoen & restferie

(Bemærk, hvis jeres virksomhed har koblet flere land til jeres konto. Restferie sendes til behandling når et lokalt lands ferieår skifter).

Fra siden "Justér fraværssaldoen & restferie" behandles restferien i henhold til jeres officielle politik. Løn administrator kan:

• overføre en medarbejders restferiedage til det nye ferieår
  • slette restferiedagene
  • justere antal restferiedage der overføres

Eksempel:

Hvis en medarbejder får overført eksempelvis 5 restferiedage tilskrives dagene saldoen for det nye ferieår. Dvs. 5 dage + antal nye feriedage optjent.

Hvordan gør jeg?

1. klik på "Juster" knappen på hver medarbejder på listen
  2. overfør restferiedagene i henhold til jeres virksomhedspolitik

Andre gode vejledninger: