Velkommen til BitaBIZ!

BitaBIZ er en brugervenlig og enkel personaleplatform med fokus på tid, fravær og ferieplanlægning.

Vi håber at denne brugervejledning hjælper dig godt igang.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte BitaBIZ via online support.

Din startside på web-portalen

1. Hvem sendes dine ansøgninger til godkendelse hos.
  2. Statistik der viser afholdt ferie (godkendt) og feriedage tilbage.
  3. Opret en registrering. Klik på en dato i din kalender eller på knappen "Ny registrering"

Bemærk:

• fraværsstatus deles på dagen (sygedag) eller ansøges i fremtiden (ferie). Du kan ikke registrere fravær tilbage i tiden.
  • når du opretter en ny registrering orienteres din chef direkte via e-mail og/ eller SMS.
  • datoer skrevet med farven RØD i kalenderen er helligdage. Hvis du booker en ferieperiode henover en helligdag tæller helligdagen ikke med som en feriedag.
  • en ferieansøgning har farven rød. Når en ferieansøgning er godkendt skrifter den farve til GRØN.

Din mobil-app

For at hente din mobil app åben din App Store og søg på "bitabiz".

- eller-

1. Klik "MINE DATA & APPS i hovedmenuen.
  2. Indtast dit mobilnummer og klik "Send SMS". BitaBIZ sender dig en SMS med et link til din BitaBIZ app.

BitaBIZ mobil app gør det nemt at registrere, dele og rapportere status fra din mobil. Eksempelvis, når du melder dig syg, orienteres din chef direkte og din kalender bookes med fraværsstatus – så kan dine kollegaer også se, at du er Out of Office.

Team kalender

1. For at se hvem der ikke er på kontoret klik "Team kalender"
  2. Klik eksempelvis på "Out of Office" ikonet. Herved vises kun kollegaer der ikke er tilstede (sygedag, ferie, fridag, afspadsering, m.m.)

Support

Hvis du har et spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os:

1. klik "Online support"
  2. Klik "Ny samtale"

Outlook add-in

Du kan oprette BitaBIZ til din Outlook klient. Herved kan du registrere dine timer eller ansøge om ferie direkte fra Outlook.

1. Klik på Store ikonet i din Outlook
  2. Søg på "bitabiz"
  3. Klik "tilføj"

Venligst bemærk:

• Din virksomhed har måske allerede installeret din Outlook add-in for dig.
  • Hvis du ikke kan installere din Outlook add-in. Venligst kontakt jeres IT afdeling.

Aktivér din BitaBIZ Outlook add-in. Den ligger klar i Microsoft Office Store

1. Vis eller gem din Outlook app. Klik på BitaBIZ ikonet i din Outlook hovedmenu.
  2. Din  Outlook app, som den bliver vist i din Outlook.

Andre gode artikler:

Tidsregistrering

Sygemelding

Kørselsafregning

Overarbejde & afspadsering

Opret en tilbagevendende registrering (eksempelvis fast fridag)

Følg ferieplanen i Outlook, Google kalender, iCal, m.f.