Dine tidsregistreringer gemmes i din kalender på web-portalen og mobil app'en.

Hvis der oprettes flere registreringer per dag vises registreringerne som et lille "tids ikon" i kalenderen. Ikonet viser antal timer registreret. Ved "mouse over" vises den fulde information:

Liste med overblik over dine tidsregistreringer:

• Vælg en periode og klik "Vis resultat"
  • Vælg "Tidsregistreringer" i drop down menuen
  • Opret evt. et ekstra filter i fritekst (eksempelvis et jobkodenavn)

Listen viser nu SUMMEN af dine tidsregistreringer for den valgte periode.

Eksport til Excel:

Rapport der viser timer per uge for en valgt periode

1. Når du har oprettet din rapport i BitaBIZ klik "Excel"

2. Fra din Excel klik:

"Indsæt" > "Pivotdiagram"

Markér Excel pivot settings som vist på billedet:

Rapporten viser nu timer per uge for den valgte periode.