Du kan vælge imellem 2 metoder til at aktivere din BitaBIZ Outlook add-in. De er beskrevet nedenfor.

Hvis du er i tvivl om din Outlook version har adgang til at aktivere BitaBIZ Outlook add-in kan du hurtigt finde ud af dette via denne Microsoft help-guide:

1. Installer BitaBIZ fra din Outlook

A. Klik på dette ikon fra din Outlook:

B. Søg på "bitabiz" og klik "Til"

C. Når du har aktiveret BitaBIZ Outlook add-in via OfficeStore installeres BitaBIZ i din Outlook

Din Outlook PC-klient:

Din Outlook web-klient (OWA):

2. Installér BitaBIZ Outlook add-in fra Microsoft AppSource