Kravet for at få adgang til din BitaBIZ Outlook app er, at du skal stå i / klikke på din "indbakke" i Outlook:

Hvis din BitaBIZ Outlook add-in ikke vises når du står i din indbakke...

Så er det fordi du har deaktiveret "Læserude" i din Outlook.

Du får i dette tilfælde adgang ved at åbne en e-mail i din indbakke.

Eller ved at aktivere "Læserude" som vist på billedet nedenfor. Klik: Vis > Læserude > vælg "Højre" eller "Bund":