Grupperegistrering

Opret en ferie eller feriefri registrering for dele eller hele jeres virksomhed

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Løn Admin -> Team Kalender -> Gruppe registrering

Grupperegistrering

Anvendes til at oprette en ferie eller feriefri registrering for en gruppe af medarbejdere. Eksempelvis en eller flere afdelinger eller politikker.

Kan med fordel anvendes hvis jeres virksomhed har officielle lukkedage hvor medarbejder skal afholde feriedage.

Klik: Grupperegistrering fra Løn admins Team kalender:

Step 1: Vælg registeringstype og filtertype

a. Vælg om det er ferie eller feriefri der skal bookes.

b. Vælg det filter der skal anvendes til at booke en gruppe:

1. Politikker

2. Afdelinger

Step 2: Målret filter

Juster det valgte filter så det er 100% målrettet den ønskede gruppe af medarbejdere:

💁 Klik i feltet og skriv dit søge kriterie for at få valgmuligheder eller vælg fra dropdown.

Step 3: Vælg periode

1. Vælg dag eller periode der skal bookes

Klik: Submit.

Step 4: Resultat

Grupperegistrerings-processen går i gang:

Processen er i gang

Processen er afsluttet

Medarbejderne er booket

Fanen "Ikke booket"

Der kan være medarbejdere der ikke bliver booket. Det kan være fordi medarbejderen allerede har oprettet ferie eller ikke har feriedage nok til at blive booket.

Klik på "Ikke booket" fanen for at se hvem der ikke er blevet booket og årsagen dertil:

💁 Klik på Eksporter log hvis der er behov for at følge op på de medarbejdere der ikke blev booket:

Et alternativ er at bruge Team Kalenderens filter for at se hvem der ikke blev booket:

Fanen "booket"

Fanen viser de medarbejdere der blev booket.

Slet en grupperegistrering?

Fik du oprettet registreringen på en forkert dag?

Klik på en af de registreringer du har oprettet for at slette hele grupperegistreringen.