Databehandleraftale og brugerbetingelser

Senest opdaterede dokumenter er altid tilgængelige på jeres abonnementsplan i BitaBIZ

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret over en uge siden

Følgende dokumenter findes på siden Abonnementsplan i BitaBIZ.

• BitaBIZ Standard Databehandleraftale – underskrevet af BitaBIZ

• BitaBIZ General Terms of Use

• BitaBIZ Information Security Policy.

Klik: Setup admin > Virksomhed > Abonnementsplan:

Det er kun databehandleraftale som BitaBIZ underskriver, da Terms of Use og vores Policies er standard.

Databehandleraftalen bedes returneres til BitaBIZ i underskrevet tilstand til arkivering.