Jeg har adgang til at oprette en sygeperiode

Din arbejdsgiver vælger hvordan sygefravær skal meldes via BitaBIZ

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Når du har adgang til at oprette en sygeperiode

Hvis din arbejdsgiver har valgt at give adgang til, at du kan registrere en sygeperiode så ser du dette via denne valgmulighed:

💁 Din godkender bliver automatisk orienteret af BitaBIZ via SMS eller e-mail når du melder dig syg via appen.

Hvis du skriver en besked modtager din godkender også denne besked sammen med din sygemelding.

Når du klikker på "Opret en sygeperiode" låses datofelterne op og du kan vælge en periode frem og tilbage i tiden.

Hvis du ikke vælger "Opret en sygeperiode" melder du kun én sygedag på dagens dato: