Administrér BitaBIZ
Invitér eksterne partnere
Jeg har ekstern administrator adgang til BitaBIZ!

Hvordan logger jeg ind på BitaBIZ med min eksterne administratorrolle?

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Hvordan logger jeg ind som en ekstern administrator?

- Jeg har modtaget en e-mail invitation.
- Jeg har accepteret invitationen ved at klikke på linket i emailen.
- Jeg har oprettet mit navn.
- Jeg har oprettet et kodeord.

1. Indtast din email og dit kodeord

2. Klik/markér "Multi-konti admin".

Venligst bemærk step 3! Marker feltet "Multi-konti admin" for at logge ind

Hvis du er blevet inviteret til flere BitaBIZ konti er de tilføjet dit Multi konti dashboard. Klik på en konto for at få adgang:

Når du klikker adgang til en konto kan du arbejde på kontoen via rollerne "Setup Admin" og "Løn Admin".

Når du er logget ind på en konto ser du kontoens logo som vist nedenfor: