Opdateringer til Team Kalenderen

Opdateringer til både godkender og medarbejders Team Kalender

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Opdateringer til Team Kalenderen

💁 Denne opdatering henvender sig til alle kunder!

High-lights vedrørende denne opdatering til Team kalenderen:

• 3 måneders planlægningsoverblik tilføjet:

• valgmulighed til at få vist fødselsdage og jubilæer:

• valgmulighed til at få vist officiel arbejdstid og faste pauser:

• valgmulighed til at anonymisere fraværsårsagen:

De nye indstillingsmuligheder finder du her:

Setup Admin -> Virksomhed:

På siden "Globale indstillinger" scroll til sektionen "Team Kalender"

📑 Den officiel brugervejledning til Team kalenderen. Klik her!

Søgeikonerne i Team Kalenderen er opdateret

Søgeikonerne er blevet opdateret med en tilstede-farvekode der er linket til de forskellige registreringer i selve kalenderen der har fået samme farvekode:

Fraværende:

Arbejder et andet sted:

På arbejde/ vagt:

Eksempel 1 på Team kalender visning:

Visning af:

• officiel daglige arbejdstimer og faste pauser

• registreringsnavne (ferie, fast fridag, syg, etc)

• fødselsdage

Eksempel 2 på Team kalender visning:

Visning af:

• officiel daglige arbejdstimer og faste pauser

• anonymiseret registreringsnavne
    (fraværende, arbejder et andet sted, på arbejde / vagt)

• fødselsdage

Godkenders Team kalender

💁 I godkendes Team Kalender vises alle registreringer i tidslinjen.

Både fravær, egne registreringstyper og tidsregistreringer.

🆕 Visning af tidsregistreringer og overarbejde i tidslinjen er nyt!

2 eksempler nedenfor viser opdateringen...

Medarbejder 1:

• Der er oprettet en aftenvagt.

• Medarbejders arbejdstidsregistreringer vises på tidslinjen.

Medarbejder 2:

• Medarbejders officielle normal arbejdstid og pauser vises.

• Medarbejders afspadsering i normal arbejdstid vises.

• Medarbejders overarbejde efter normal arbejdstids ophør vises.

3 måneders-overblikket i Team kalenderen

Registreringstyperne genkendes ved:

1. Tilstede-koden der via søgefilteret er koblet til kalenderens registreringer (Fraværende, arbejder et andet sted, på arbejde/ vagt)

2. Selve registreringstypens officielle farvekode
    (Mørk grøn = afspadsering, lys grøn = ferie, gul= tidsregistrering, etc)

3. Mouse-over viser registreringstypens navn
    (Sygedag, ferie, feriefri, afspadsering, etc.)

Vores Team Kalender road-map

Den nye Team kalender:

• er ikke tilføjet mobilappen endnu. Men bare rolig den er på vej og kommer sammen med vores helt nye native mobil app.

• er ikke tilføjet Løn Admin´s team kalender endnu. Men den kommer som noget af det næste.

• er ikke tilføjet Outlook appen. Men den er på vej også til Outlook appen.

• kan ikke anvendes til at godkende ansøgninger der afventer godkendelse endnu. Men det kommer i version 2.

• viser ikke kollegaer der er tjekket ind på arbejdstid. Men det er kun et spørgsmål om tid før den viser tjek ind status igen.

Vi modtager som altid meget gerne feedback og forslag til kommende opdateringer 😃