Mine Data & Apps > Brugerdata

Opdatér og vedligehold dine stamdata.

Bemærk:

• Din BitaBIZ tidszone skal være den samme som indstillet i din Outlook eller Google kalender. Ellers bliver dine events ikke booket korrekt.
  • Det er kun din fødselsdag der deles ikke dit fødselsår.
  • Din privat adresse deles ikke offentligt. Det er kun jeres administration der kan se den.
  • I nødstilfælde kontakt info deles via siden People (din virksomhed deler muligvis ikke i nødstilfælde kontakt via People siden).
  • Hvis du anvender kørselsafregning skal dit køretøjs nummerplade indtastes.

People

Siden People viser din:

• job titel
  • afdeling
  • kontor lokation
  • mobil nr og fastnet
  • email
  • fødselsdag
  • i nødstilfælde kontakt info